Bila Kau Nak Belajar Tapi


Sekarang pukul 12:59 a.m. Dan aku tak hafal lagi pengucapan awam untuk kelas debat esok. Esok kan hari Ahad. Ya. Aku ada kelas ganti dan sekarang rasa mengantuk sangat-sangat. Baca blog orang lain tak henti-henti. Aduhaiii. I need to study.


Habislah, tak tahu macammana untuk pembentangan debat esok. Tolonglah. Kalau korang nak tahu, tajuk pengucapan awam aku adalah Idola Penentu Masa Depan Bangsa. Aku ada buat karangan itu dan mendapat rujukan dari blog-blog yang lain. Jadi rasanya kalau korang nak tambah lagi ilmu korang, korang search sahaja tajuk itu dan banyak maklumat tentangnya.


So, kalau aku tak nak berjaya dan buat pembentangan dengan elok untuk esok aku dah tidur dah sekarang ini. Nasib life kejutkan aku macam dalam gambar gif di atas. Bila lagi kita mahu bermimpi bukan?. so cepat-cepatla aku kena hafal dan masuk tidur. Biiznillah!

2 comments:

  1. hemmmm gitu laaa klu nak buat benda baik (study) kan?? besar giler dugaan..allah yuftah alaikum ..

    ReplyDelete

Baca lagi :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...