Monday, 16 October 2017

App Qzingo Merapatkan Hubungan?

How i wish i have something to read on.



Sebelum aku semester break, ramai orang hantar link Qzingo untuk aku jawab persoalan tentang diri diorang. Aku masatu nak jimat data. So memang tak bukak lah. Balik sahaja rumah, aku check balik apa itu qzingo?.

We are a small team of engineers who are dedicated to provide exceptional quiz for social bonding between friends.
We are thankful to all the users who made this a huge success.
If you have a cool idea, we would be glad to work with you. You can send us an email.
If you want to advertise your product, you can also send us an email.
Pune, India 413102
Email : contactqzingo@gmail.com

Ohhh patutlah bila aku click 'select your country', ada juga negara India yang (rare aku jumpa apps yang made in India). Rupa-rupanya, HQ dia dekat india. Jadi, Qzingo ini adalah mobile entertainment and media platform to rapatkan lagi ukhuwah kita dengan orang lain (itupun kalau dia jawab soalan/ tekan link yang kita bagi).

So bila dah select country, negara Malaysia tak ada. So buat sahaja 'others'. Dan kita kena jawab soalan yang dia bagi for the answer untuk orang lain jawab soalan kita.

Kelemahan yang aku nampak dalam apps ini adalah, dia hanya boleh jawab sedikit soalan. mana puas bagi aku untuk jawab soalan orang lain. Hahaha. Itu sahaja kot yang aku tak puas hati. Jadi korang yang tetibe ada masa terluang boleh check it out this quiz. Click link bawah ini. Have fun!

No comments:

Post a Comment

Blog This Little Light Of Mine hanyalah blog personal milik Nurul Najihah, di blog ini hanya menceritakan cerita harian Nurul Najihah, keluarga, Kawan-kawan, tentang review buku dan juga pengalaman di universiti. Segala post ini ditulis Nurul Najihah kecuali yang dinyatakan pemiliknya. Anda semua dilarang copy paste entry yang ditulis Nurul Najihah.

Sekian terima kasih. Have a nice day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...