Saturday, 28 October 2017

I Do Like Anime

Anime. Apa maksud anime?.
an·i·me
ˈanəˌmā/
noun
  1. a style of Japanese film and television animation, typically aimed at adults as well as children. - Google

Aku pun ada juga minat anime ini. Tapi setiap kali aku tengok mesti ibu aku kata. Tengok kartun lagi ke. Huhuhu. Taklah ibu. Anime, dia punya graphy memang macam yang kartun itu. Tapi, kebanyakan cerita dia cerita orang besar. Serius!. Jadi tak hairanlah walaupun dah ada anak still tengok anime. Hehe. Ini list anime yang aku suka suka suka sangat!.

1) Detective Conan



2) Kimi No WaWa



3) Death Note (real life)



Sekian. Have a great day!

7 comments:

  1. I love Kimi No Nawa too!

    ReplyDelete
  2. Dulu memang sentiasa tengok Detective Conan!! fav tu. Yess Kimi No Nawa best gila syaa tak boleh move on haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha Kimi No Wawa memang buat orang tak boleh move on huhu

      Delete
  3. Replies
    1. Kannnnnnn Conan best! that's why Fav no 1!

      Delete
  4. suka giler conan time zaman sekolah dulu. tak minat sgt yg anime versin sebab suka baca manga lg..hihi

    ReplyDelete