Wednesday, 18 October 2017

Kelebihan Menyertai Walk 4 Humanity 2017!

Asalamualaikum.


Cepat! cepat jom register walk 4 humanity bagi menaja pendidikan kanak-kanak pelarian di Malaysia dan luar negara yang antara mereka 50% tidak mendapat pendidikan kerana tidak bersekolah!. Najihah tak pernah lagi join aktiviti kemanusiaan yang sebegini. Jom ramai-ramai menunjukkan kesokongan kita terhadap mereka.

Wait.What? Kenapa kita perlu join Walk 4 Humanity 2017 ini?

  1. Yuran penyertaan yang korang bayar itu akan disalurkan ke tabung pendidikan Syria, Palestin dan Rohingya.
  2. 7 Orang pemenang akan diberi hadiah setiap kategori
  3. Anda akan menerima jersey Ultron yang bernilai RM50 beserta merchandise yang lain
  4. Akan terima Voucher dari Butik Alya Sarah official
  5. Korang boleh berlari, berjalan atau tolak stroller! (Nak tolak stroller tapi adik-adik semua dah besar. Anak pula, hmm tak ada lagi huhu. Lol tak kawen lagi)
  6. Ini best! anda dapat peluang jumpa Dr Fauziah Mohd Hasan selaku penasihat Rose2Rose (penganjur)
  7. Adik-adik Rohingya akan menyertai larian ini!
  8. Dan...pelbagai lagi aktiviti menarik sepanjang program ini!

Wahhhh so apa yang perlu saya buat? kalau nak sertai ini?



Untuk mengetahui lebih lanjut 

Jom bantu saudara kita!. Kalau bukan kita siapa lagi?.

6 comments:

  1. terlepas dah... hari ni dah eventnya... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu itula hmmm...tak ada rezeki. Takpelah lain kali.

      Delete
  2. mrs pip dtg melawat.
    thanks jenguk blog mrs pip :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mrs Pip. nanti najihah BW lagi

      Delete
  3. sedih la tgk pelarian rohingya. tapi bila tgk diaorg yg dekat pasar selayang tu ilang lak rasa sedih, hmm ntahla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm takpe. Kita doa, doa kan senjata mukmin! :)

      Delete

Blog This Little Light Of Mine hanyalah blog personal milik Nurul Najihah, di blog ini hanya menceritakan cerita harian Nurul Najihah, keluarga, Kawan-kawan, tentang review buku dan juga pengalaman di universiti. Segala post ini ditulis Nurul Najihah kecuali yang dinyatakan pemiliknya. Anda semua dilarang copy paste entry yang ditulis Nurul Najihah.

Sekian terima kasih. Have a nice day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...