Apa Yang Najihah mahu sudah separuh Penuh?

Asalamualaikum yeayyyy banyak najihah update hari ini. Itula, kalau dah datang mood blogging memang tak boleh berhenti. Najihah ada buat satu ujian personaliti diri dari blog--> Nadhie Wueen
Ini Kongsikan personaliti Najihah. Tapi kan bila Najihah buat hanya 50-50 sahaja betul. Hehe tak apa. Kadang-kadang lawak juga buat ujian personaiti kan?. Dekat sekolah dulu, ujian personaliti lah yang menentukan kita punya kos nak ambil apa di universiti nanti.

Pintu terbuka
Anda bersedia berkongsi apa sahaja cerita kehidupan anda
(hmmm macam betul. Hahaha)

Meja bulat
Anda mudah percaya sepenuhnya kepada mana-mana kawan anda
(haha taklah. Ada sahaja yang doubt dengan seseorang kawan itu)

Air dalam pasu separuh
Apa yang anda mahu dalam hidup sudah separuh penuh
(tak tahulah apa yang dah capai. Rasanya banyak lagi yang belum capai Apapun bersyukur sahajalah)

Bahan pasu kaca
Anda seorang yang lemah dan sensitif
(hmmm. nak jadi kuat! hehe)

Kelajuan air terjun 5
Keiinginan seks sederhana
(no comment hahaha)

Kunci ada 1
Maknanya hanya ada 1 kawan baik.
(Whattt siapaa hahaha)

Istana baru
Hubungan terakhir anda dengan seseorang adalah baik dan masih segar dalam hati
(hubungan dengan siapa ek?)

Tidak ambil permata di dalam kolam yang kotor
Bila pasangan anda di samping anda,  anda hanya ada bersamanya
(Wow, setia betul kau Najihah)

Tidak mengambil wang di dalam kolam yang bersih
Walaupun pasangan anda tiada di samping anda, anda akan sentiasa memikirnya dan setia
(Wehh, tak payah sweet sangatla Najihah. Cuba zikir ingat Allah adoi)

Saiz kotak sederhana
Ego yang sederhana
(serius ahhh ego sederhana hahaha)

Bahan kotak Cardboard
Personaliti yang rendah diri
(serius ahh hahaha)

Bahan jambatan adalah kayu
Ikatan yang sederhana dengan kawan-kawan
(Amende la Najihah ini)

Warna kuda coklat
Pasangan anda sederhana sahaja di hati anda
(Nasib lah my future spouse)

Kelakuan kuda tidak berbuat apa-apa
Pasangan anda begitu suka duduk di rumah dan begitu rendah diri
(Nak oergi travellll)

Kiasan 
Puting beliung - masalah dalam hidup
kotak - anda
jambatan - kawan-kawan anda
kuda- pasangan anda

b) Pilih kuda - maknanya anda mencari pasangan anda untuk menyelesaikan masalah
(ini 100% setuju)

Hahahaha. Menarik bukan?. Itulah jawapan Najihah semasa Najihah jawab soalan ujian personaliti ini. Just for fun! Semoga anda semua bahagia.

Nak cuba? tekan -----> http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/04/ujian-personaliti-diri-1.html

2 comments:

  1. Hi Najihah! Jom join bloglist di AMERZING :) http://ameridzuan.blogspot.my/2017/11/amerzing-end-year-bloglist.html

    ReplyDelete

Baca lagi :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...