Sunday, 12 November 2017

GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN.


Selamat tengahari!. Pada tengahari yang panas terik ini. Najihah join satu giveaway pertama dari blog irdagarmin. Nak sertai segmen ini senang sahaja!. Klik gambar untuk ketahui dengan lebih lanjut syarat-syaratnya.

Najihah dah lama follow blog Irdagarmin. First-first Najihah baca Najihah tertarik dengan post-post dia. Kebanyakan berkaitan dengan banking. Hehe Najihah kan ambil kos perbankan islam. So, faham jugakla info-info yang berkaitan dengan banking. Lagi-lagi bila nak tambah ilmu tentang banking. Memang menarik!

Lagi menarik apabila post tentang nak resign (baca : Resign by Irdagarmin ). Nak kerja di bank aku tahu bukan mudah. Lagi-lagi bila dah stable kita punya kedudukan. Kalau tanya kawan-kawan aku yang sama ambil kos perbankan. Semuanya nak kerja di Bank. Termasuklah najihah sendiri. Tetapi, kita tak tahu apa yang akan kita lalui nanti.

Terasa terinspirasi juga sebab Makcik Irda keluar dari comfort zone. Buat perkara baru. Kumpul pengalaman yang fresh. Tapi, Makcik Irda dah ada vision apa yang dia nak buat nanti. Walaupun dak resign, dia ada plan, ada pendapatan untuk melakukan sesuatu yang baru. So no worries la. Sebab dah ada pengalaman. 

Apa-apapun korang joinla giveaway ini!. Hadiah dia novel!. Najihah kurang baca novel-novel ini. Tapi nampak macam best. Insyallah. hehe. Nak menang wee

6 comments: