Saya Jual Pasta!!!

Asalamualaikum.

Najihah ada jual pasta berbentuk bintang, macaroni, fusili dan bentuk kerang!
Untuk 100g-RM10. Dan untuk 250g-RM20!!!

Ulang lagi!!!
100g - RM10
200g - RM20

Bentuk Shell
Bentuk Macaroni
Bentuk Fusili
Bentuk Star

Fun Facts about this pasta is...
Memang sedap makan begitu sahaja. Ya ya macam dalam iklan gardenia. Sedap makan begitu sahaja. Ehhh! kenapa sedap pula makan macam itu sahaja?

Sebab...
Pasta ini diperbuat dari 10 jenis sayur!!!



Dan...dan...
kami pihak yang menjual produk dari Eatalian Express tidak akan bazirkan duit korang!!!
Bazir yang macammana? 
Kami akan utamakan COD dengan agent yang ada di tempat itu. 
Tidak perlu lagi untuk bayaran post kerana COD produk pasta ini berada di mana-mana sahaja!!!

Jadi! Siapa mahu pastaaaaaa?
Tulis comment PM!!!!

2 comments:

  1. comel gila pasta. geram pulak tgk. buat la GA n kasi gift pasta pulak. mesti best kalau dpt ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh tak berani lagi nak buat GA ini huhu. Kena belajar dari orang berpengalaman ini >-<

      Delete

Baca lagi :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...