Monday, 5 February 2018

FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

Asalamualaikum.


Yeayyy Giveaway dari Lady Red Planner menjelmaaa!. Baiklah soalannya adalah (bunyi drum):
Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?

1) REVIEW BUKU
Najihah suka sangat kalau ada orang review buku-buku. Lagi-lagi buku yang ke arah motivation business. Macam buku Robert T.Kiyosaki. Lagi buku tentang kehidupan Youtuber seperti buku Matluthfi, Reach Your Dreams by Wirda Mansur (Indonesia), Rentang Kasih by Gita Savitri Devi (indonesia) dan banyak lagi. Najihah juga suka baca buku selain daripada bahasa melayu seperti bahasa Indo dan inggeris.

2) REVIEW DRAMA
Kalau tak tahu nak tengok drama apa, mesti nak baca review orang cerita mana best. Movie mana yang membuatkan kita pecah perut. So kadang-kadang nak tahu juga pendapat orang lain tentang movie yang ditengok mereka. Thats why Najihah on sahaja orang yang buar review-review drama ini.

3) SKIN CARE
Najihah nak menjaga kulit. Tetapi kadang-kadang tak tahu apa yang perlu dijaga. So dengan orang menulis maklumat tentang produk skin care mungkin boleh membantu Najihah untuk menjaga kulit dengan lebih baik.

4) FAV THINGS
Semua orang ada barang kegemaran mereka sendiri. kalau Najihah, Najihah memang obses dengan buku nota dan buku. Mesti sahaja buku-buku itu bawa ke mana-mana. So Najihah enjoy baca orang lain punya fav things. Kenapa dia suka, macammana boleh suka dan sebagainya. Entah-entah mungkin boleh buat Najihah tersuka sama dengan barang yang mereka suka. Ops.

5) TRAVELLING
Ini paling best! best sangat-sangat. Seronok bila nampak ada yang blogger bawa family keluar melancong dalam negara meskipun luar negara. Wahhh bestnyaaa!!!

Mungkin itu sahaja yang membuatkan Najihah untuk lebih tertarik baca blog orang lain. Hehe. Jom ramai-ramai memeriahkan lagi segmen Lady In Red Planner!!! Yoshhh!

3 comments:

  1. Selamat bersegmen Najihah :)

    ReplyDelete
  2. good luck... Shawal singgah + follow sini ^^

    jemput join GA shawal jugak.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete
  3. Thank you so much Najihah for joining my giveaway..
    Tunggu keputusan giveaway ini esok okay..
    Good luck!

    ReplyDelete