Wah! Lah Fahmi Memang Mencuit Hati!


Asalamualaikum.

Mesti dekat sini ramai yang kenal Matluthfi. Of course la kan?. Tapi korang kenal tak Lah Fahmi?. Ada khabar angin kata yang Lah Fahmi ini adik Matluthfi. Hmmm tak tahu betul atau tidak tapi apa yang penting diorang memang lawak!

Dalam video ini memang dapat menghiburkan hati kalau korang tengah stress dengan exam ataupun melalui kepayahan kesedihan korang. Ya Allah best betul bila nampak pengalaman orang lain pergi study oversea. Bestnyaaa.

Part yang paling lawak semasa Fahmi dan kawannya Anaih (ataupun nama dia Anas haha tak tahulah aku) menyanyi. Hahaha. Lepastu masa Fahmi kata:

Ini sebenarnya tasik tuan-tuan, tuan-tuan ini tasik! tapi tasik telah beku!!! 

Hahaha banyak lagi lawak yang mereka tonjolkan dalam video ini. Masa berusaha nak lari daripada anjing, lepas itu part yang paling-paling lawak masa menyanyi old McDonald hahaha. Ya Allah terhibur tengok diorang. Sama-sama lawak. Matlutfhfi mahupun adiknya Lah Fahmi (mungkin).

Youtuber macamnilah yang Najihah suka. Beri motivasi untuk belajar bersungguh-sungguh. So bila Najihah ada macam putus asa nak belajar pasti video ini menaikkan semangat aku! Lagi-lagi lagu dia pun memang kena sahaja dengan video. Baiklah Asalamualaikum!

Jangan lupa subscribe video Lah Fahmi tau! Asalamualaikum.

Youtube : Lah Fahmi

5 comments:

  1. i might wanna try and watch this too la

    ReplyDelete
  2. comel macam abang dia jugak, cara cakap pun sama! Lepasni kalau pergi jalan2 tu mesti happy sampai rasa nak nyanyi lagu raihan hahahaha

    ReplyDelete

Baca lagi :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...