Sunday, 8 April 2018

Inikah Namanya Pelajar?

Luahan. Sekiranya hati ini berbolak-balik. Mungkin postnya akan dibuang...Entahla...


Ahhh...bangun lewat. I don't know why, menjadi pelajar ini lelah bangat. Bukan masalah itu yang masalah. Tetapi diri. Pelajar yang bangun pukul 8, 9, 10 pagi itu menjadi perkara biasa. But i'm not used to it. Unfortunately, time to time i blended with that "waking up late habit". Bangun pukul 8. (and of course la bangun subuh lepas itu tidur balik). I hate it. Sampaikan aku ada jadual bangun pagi. Hari ini bangun pukul berapa, esok pukul berapa. Is it weird?.

And of course, segelintir pelajar sahaja yang kuat untuk bangun pagi sebelum azan subuh. (Goals).
I don't know. My plan to write blog every day pun tegendala. Malas nak buka laptop. Malas nak cocok internet. And at the end, no post updated.

And now, my phone broke. Masuk ICU semalam. Aku tak jenguk sebab malas. Esok phone discharge. And nak kena bayar yuran hospital.

Oh my, why so negative.
I better go now.
bye.

Oh. By the way, kalaulah aku tahu ada 'justify' dalam blog ini dah lama aku guna. Supaya post pun nampak cantik macam dalam assigment. Hahaha.

1 comment:

  1. hahaha ... don't be negative. Ganbatte!
    Ada tue cara nak jsutify.. time tulis entry tu ada kan "Alignment".. boleh adjust kat sana :)

    ReplyDelete