Tuesday, 10 April 2018

Kenapa Rasa Membazir Pergi PBKL 2018?.

Membazir. Ah! membazir!. I have feelings kalau aku tak habis lagi buku belajar aku tak layak untuk beli buku lain. I don't know why. Aku rasa kesian dekat buku belajar. Najihah ini, peseng (jenis) dia korang jangan percaya! kalau beli buku dan on the spot buku itu memang favourite dia, memang tiap-tiap hari dia hadap buku itu. Parah ini parah!
Macam buku Teme Abdullah. Korang jangan tanya dah berapa kali aku ulang buku itu. Dah siap hafal muka surat, tajuk semua itu dah. Ok itu tipu. Hahaha.  

Buku belajar yang aku tak habis bedah/mentelaah/baca/hafal.
  1. Introduction To Fiqh Muamalat
  2. Business Math
  3. Aqidah
  4. Foundation Of Arabic.
Aku senaraikan buku belajar itu supaya setiap kali aku buka blog baca balik post aku, aku akan sentap sebab ada banyak lagi sebenarnya aku tak study. Please sentap wahai Nurul Najihah!.

Baru sahaja nak buka blog tutup balik sebab tak buat nota lagi. Hahahaha...
Dah...dah...kumpul duit, study balik buku belajar...baru reward diri dengan pergi ke Pesta Buku. Yupeeeee tak sabarnya dennn...Harap-harap boleh pergi lah ya. Ibu! abah! restukanlah anakmu untuk ke PBKL 2018!!!.

7 comments:

Anis Farhana said...

Saya pun ada buku yang tak baca lagi tapi still nak pergi pbkl hehehehe

Mia Liana said...

perlu sentap sebab tu pendorong untuk baca...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #34. maaf, baru sempat nak blogwalking ni.

blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2018/03/senarai-url-blog-34.html

pemenang akan diumumkan pada malam ini... gud luck!

Nurul Najihah said...

Kannnnn huhu nak pergi pbkl. Rasa nikmat betul bila dapat tengok banyak buku

Nurul Najihah said...

Huhu...terima kasih...

Ika.S said...

Hee tapi PBAKL best. Murah dan murah dan haha rambang mata hee :)

Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.my/2018/04/my-messy-table.html

farhanna jafri said...

sama lahhh tak sabar jugak nak pergi pbakl nanti!

Cuya said...

pergh sentap paling dasyatt ni....

kekeke

takpela,saya lagilah tak pernah pi pkbl ke..redha je la...