Sunday, 3 June 2018

Terpedaya dengan Mr.Bean. Emoji nangis.


Tempat yang paling best makan adalah hotel. Kerana semua jenis makanan ada. Jepun, korea, English-style dan! Malaysian food!.

Mungkin terpedaya dengan cerita Mr.Bean. Ada terdetik di hati untuk mencuba makanan seperti ini. Masa itu memang wow! udang. Wow! kerang. Wow mayonis. Wow macam makan makanan orang kaya. Hahaha. Masa ambil makanan ini nyum nyum sedapnya sedapnya sedapnya. Udang my fav! Sabar ya! nanti saya makan awak!.

Unfortunately.


I tried to eat. Paksa je lah. Makan wow wow wow rasa dia memang dah ke arah mentah. Tapi tapi boleh tahan  lagi. Sebab aku makan dengan nasi daging. hahaha. Perut melayu betul!


Yup. That's what i feel rn. Tetapi aku perlu kontrol mimik muka. PERLU!. Hahaha 


Orang akan tanya aku sedap tak?. Dan aku akan cakap kurang. kalaulah dia buat kerang masak sampal petai ke, Lala masak tomyam ke memang MELETOP. Tetapi kalau makan ori cicah mayonis itu macam ugh. Not recommended untuk orang perut yang jati melayu seperti aku.

Terima kasih baca post ini!. 

2 comments:

  1. hahaha.. x penah lupe scene ni dalam mr bean. i tried it a few times haha

    ReplyDelete
  2. lagend lawak ni. hehe

    ReplyDelete

Blog This Little Light Of Mine hanyalah blog personal milik Nurul Najihah, di blog ini hanya menceritakan cerita harian Nurul Najihah, keluarga, Kawan-kawan, tentang review buku dan juga pengalaman di universiti. Segala post ini ditulis Nurul Najihah kecuali yang dinyatakan pemiliknya. Anda semua dilarang copy paste entry yang ditulis Nurul Najihah.

Sekian terima kasih. Have a nice day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...