Thursday, 12 July 2018

Bila dah lama tidak melukis, tangan menjadi kaku dan keras.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Disebabkan sudah berbulan-bulan Najihah tidak melukis, tangan aku jadi kaku! jadi kayu!. Bukan aku tak nak melukis, tetapi prioriti aku untuk belajar dan menulis  semasa Sem 1 sangat tinggi. Sampaikan aku tak buat langsung latihan melukis. 

So, untuk memulihkan tangan aku ini aku kena mula melukis. Serius! Jadi tanpa segan silu malu kucing aku nak buat challenge untuk diri aku. Iaitu Let's Doodle by @ellolovey (her blog)

So disebabkan dah 12/7/18 aku akan cuba sedaya upaya untuk siapkan kesemuanya 12 doodle. Jom! mari pulihkan tanganku yang kesian ini. Kasihanilah tanganku yang kaku huhu. Selamat malam!

3 comments:

  1. btul, sy jgk prnh rsa mcm tu 😅😅 skurg2nya dlm sebulan ada satu dua lukisan prlu lukis utk latih tgn.

    ReplyDelete

Blog This Little Light Of Mine hanyalah blog personal milik Nurul Najihah, di blog ini hanya menceritakan cerita harian Nurul Najihah, keluarga, Kawan-kawan, tentang review buku dan juga pengalaman di universiti. Segala post ini ditulis Nurul Najihah kecuali yang dinyatakan pemiliknya. Anda semua dilarang copy paste entry yang ditulis Nurul Najihah.

Sekian terima kasih. Have a nice day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...