Sunday, 22 July 2018

Keadaan Meja Belajar Ketika Final #jangancontohi

photo by: Nurul Najihah

photo by: Nurul Najihah

Sekadar throwback masa pulun belajar di bilik dan library. Najihah bukan seorang yang 'kemas' semasa belajar. Bukan apa, letak sahaja buku di atas meja Najihah akan buka semua buku yang berkenaan satu chapter itu. So...bila dah semangat belajar rasa annoying pula nak kena cari pen/highlighter yang nak digunakan. Kita nak cepat! nak tulis note kecik! So apa lagi Najihah keluarkan semua isi-isi yang ada dalam pensil box itu. Wahhh...meja pula akan jadi seperti kesan letusan gunung berapi. Fuhhh! gambar di atas hanyalah 60% sahaja tunjuk. Ada lagi yang sepah.

dan...setiap kali pertegahan belajar baru najihah terfikir. Ish! sepahnya. Buat apa lagi?. Take a picture la buat kenangan lol. Lepastu post kat blog...macam sekarang...

5 comments:

farhanna jafri said...

zaman belajar macamni jugak dulu, zaman kerja pun sama.

Rabiahtul Adawiyah said...

goodluck for your final exam.

Nurulatika Yunus said...

hahaha .. sama lah.. housemate dulu slalu tegur meja sy semak dgn nota n paper hahaha xD .. Bila meja bersih cgat dorg semua tahu sy balik rumah haha xD

adianiez AIDA said...

adat lah tu, najihah.
dulu kala akak pun sesepah itu.
dari katil ke meja ke lantai :) ha ha ha ha
akak jarang lepak library. tak brape selesa hu hu hu...
now amik masters, kat rumah ni takde meja yg proper, hmmmm abis katil bersepah.
mr.asben terpaksa tido luar 3-4 mlm time akak exam ha ha ha ha :)

The Fool said...

biasa la ni, time finals memang kepala ngn meja serabut