Friday, 17 August 2018

ALASAN TIDAK AKTIF MENULIS BLOG?

Picture by: credit
Hari ini banyak Najihah nak cerita dengan korang. Memandangkan Najihah tak aktif 4 hari lepas sebab malas tak ada masa, Najihah nak tebus balik. Hehe.

Entri yang perlu disiapkan.

  1. Result Dip Sem 1: Hard Work Pays Off
  2. Outing ke IOI City Mall, Serdang 
  3. Hantar BSafiah ke Kembara Muda Bank Rakyat (Destination to Langkawi)
  4. Duduk semalaman di Palm Garden Hotel IOI Resort City Mall.
  5. Terlepas peluang duduk bilik hotel sendiri
  6. 27 Random Facts About Nurul Najihah
Kenapa Najihah pangkah nombor 2-5? Sebab gambar banyak blur. So dah tak semangat nak tulis post dengan cantik. Huhu.

(Updated 19/8/2018)

9 comments:

  1. sama lah dengan MN ada je nak di kongsi dalam blog nie..tapi time tu kadang2 tak ada...

    ReplyDelete
  2. banyak citer ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu tetapi dah ada banyak potong sebab gambar banyak blur so tak semangat nak tulis

      Delete
  3. bukan sebab tak aktif. cuma masih dalam proses drafting. macam saya juga lol. btw, keep drafting to make more contents! :)

    ReplyDelete
  4. haha samalah dgn sy,, dashboard penuh dgn draft saja.. nak publish tue entah bila

    ReplyDelete