Thursday, 30 August 2018

Appreciation Post (Birthday Wishes)

Terima kasih banyak banyak diucapkan kepada sesiapa yang wish birthday Najihah. Semoga segala kebaikan yang korang doakan berbalik kepada korang juga. Birthday tahun ini Najihah rasa macam tenang sahaja. Ini mungkin disebabkan Najihah tak sebar sangat birthday Najihah dekat media sosial instagram dan status whatsapp. Najihah just share dekat blog. Sebab itu Najihah suka share lagi dekat blog sebab tak ramai lagi kawan Najihah tahu tentang kewujudan blog ini. Najihah nak ada sedikit privacy dalam menulis blog. Sedikit sahajalah hehe.

So, kali ini sesiapa yang ingat birthday Najihah alhamdulillah. kalau yang tak ingat Najihah diam sahaja. Tak nak la heboh-heboh kan. First of all thanks ibu abah kerana membesarkan Najihah menjadi seorang manusia yang bernama Nurul Najihah. Hanya Allah sahaja dapat membalas perjuanganmu dalam membesarkan Najihah dan adik-adik. Semoga ibu abah berjaya dunia dan akhirat...

1. From Big Family.
Terima kasih kepada Che Da sebab dialah yang selalu notified semua orang punya birthday. Dia ingat semua birthday dalam satu family. Tanpa Che Da, lambat sikitlah nak dapat wish birthday. So disebabkan Family Najihah jenis yang sporting. So cukuplah gambar di sebelah kiri korang ini sahaja. Kerana Najihah tahu makcik dan pakcik Najihah sibuk, so copy paste sahajalah ucapan first che da. Dah jadi ucapan berantai. Hehe. Di sebelah kiri pula dari sepupu Najihah. Athirah namanya. Alhamdulillah terima kasih sangat-sangat bagi ucapan sendiri hehe. Buat pengetahuan korang Che Da ini orang yang kedua wish. Eh siapa orang pertama? Hmmm...baca sampai habis dulu dong...

 

 
2. From Friends Untill Jannah
So korang mesti nak tahu siapa yang wish birthday first. Pemenangnya adalah... Hayatun Syamila! 9 tahun BFF. Alhamdulillah walaupun duduk berjauhan. Setiap kali ada masalah dia lah kawan yang selalu Najihah minta motivasi. Sweetnya Syamila ini sampai kencing manis! Eh hahaha.Haaa Tengok itu. Pukul 12:01 minit dia mesej Najihah nak wish. Awww...

  

 

Terima kasih juga kepada kawan-kawan Najihah yang lain. Hidayah HAT she's my girl crush. Terima kasih banyak-banyak selalu masak dan baking makanan sedap-sedap. Thanks juga Anis Shafie yang annoying gila hahaha. I just want to say thank you. Just because... Syukran juga kepada Anis Shafiqah yang aduh... tak boleh nak describe lah. Terima kasih sangat sangat sangat my bff dari darjah 6 Iaitu Nana. Nur Sabrina. Dia wish Najihah di Instagram walaupun Najihah tak update langsung tentang birthday Najihah di status. Awww... Thank you my "mak" Diyanah. Hari itu Diyanah baru keluar dari hospital. Kena denggi. Alhamdulillah insyallah dah semakin sihat. Sama-sama kita doakan dia ya...

  


Dan...yang paling terharu kawan The first kawan Najihah di palam wish. Iaitu Adlini Putri mek dari kelate. She's so precious. Dia selalu bagi Najihah pinjam barang dia. Dia pemurah. Semoga Allah membalas jasamu wahai mek... dan seterusnya roommate Najihah. Tasha. Dia lupa walaupun birthday roomate dia. hahaha It's okay. 

 

3. From adik-adik (Amni dan Balqis)
Kalau adik-adik lelaki just wish mulut ke mulut je hahaha. Yang perempuan mestilah nak kena ada bukti! Yeayyy semoga adik-adik Najihah ini berjaya dunia dan akhirat. I 💛 you. Awww so sweet...help! too much sugar! Amni buat Insta story. Kakak akan cuba menjadi kakak yang terbaik untuk korang. Insyallah doakan!

  

Dear sister,
Semoga umur dan hidup akak panjang. Harap tercapailah impian akak. Semoga berjaya dunia akhirat kak. Penuhilah hidup akak dengan ilmu. Hiduplah dengan amalan yang baik. Belajar bersungguh-sungguh ya. 😆 Love you. I love you. I'm Sorry. I miss you. I thank you...

with lot of love 💛 ,
from your little sister - Bal -

4. From Bloggers Yang Sporting

Terima kasih banyak-banyak yang wish kat Najihah. Najihah harap semua wishes yang baik itu berbalik kepada korang balik. Insyallah...

Terima kasih. Nanti kalau Najihah give up or teibe rasa down belajar atau sedang bertarung dengan masalah hidup. Najihah akan tengok balik entry ini. Semoga diberi kekuatan selepasnya. Amin...

4 comments:

Asyiqin Roslee said...

Happy belated bday najihah.. keep blogging okay :)

vitamin Syaza said...

happy belated birthday Najihah ! seriously baru 19 tahun ? Kak Syaza pun tak percaya la camtu >.< Mudanya ! :) Used well your usia muda okeh :) Keep blogging ! meh la singgah jalan-jalan website akak if free ya ")

Siti Yang Menaip said...

oowh darling.. it was ur birthday. happy belated and semoga dimurahkan rezeki sihat sentiasa and lebih success =)

Cuya said...

happy belated birthday!