Saturday, 4 August 2018

JALAN-JALAN MAKAN ANGIN PADA WAKTU MALAM

Asalamualaikum...percaya atau tidak sekarang Najihah tengah jalan-jalan dengan family pusing Putrajaya. Dalam kereta sempat berblogging hehe. Dan Najihah ternampak DORSETT PUTRAJAYA! Itu adalah hotel yang Najihah pernah cerita... apa-apapun sekiranya anda bersama keluarga, luangkanlah masa bersama mereka. Kerana mungkin esok lusa tiada masa lagi untuk diluangkan bersama...



11 comments:

  1. Happy jalan2 Najihah :) Update guna Apps Blogger ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh taklah guna web. Ada ke app Blogger? Nak kena download ini!

      Delete
  2. akak x pernah lagi stay d putrajaya.
    best. tapi sebab rumah adik-beradik dekat dgn putrajaya.
    tu yg tak tergamak nak stay hotel :) hi hi hi...
    kang ada yg terasa ati plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najihah stay kat cyberjaya lepastu jalan jalan malam je. Hehe betul...hati adik beradik kena jaga...supaya kekal hubungan selamanya...

      Delete
  3. bestnya dapat jalan jalan 😍

    ReplyDelete
  4. Seronok bila dapat waktu nk jalan jalan ni

    ReplyDelete