Saturday, 4 August 2018

JALAN-JALAN MAKAN ANGIN PADA WAKTU MALAM

Asalamualaikum...percaya atau tidak sekarang Najihah tengah jalan-jalan dengan family pusing Putrajaya. Dalam kereta sempat berblogging hehe. Dan Najihah ternampak DORSETT PUTRAJAYA! Itu adalah hotel yang Najihah pernah cerita... apa-apapun sekiranya anda bersama keluarga, luangkanlah masa bersama mereka. Kerana mungkin esok lusa tiada masa lagi untuk diluangkan bersama...



11 comments:

vitamin Syaza said...

Happy jalan2 Najihah :) Update guna Apps Blogger ya?

Nurul Najihah said...

Ehhh taklah guna web. Ada ke app Blogger? Nak kena download ini!

adianiez AIDA said...

akak x pernah lagi stay d putrajaya.
best. tapi sebab rumah adik-beradik dekat dgn putrajaya.
tu yg tak tergamak nak stay hotel :) hi hi hi...
kang ada yg terasa ati plak.

Nurul Najihah said...

Najihah stay kat cyberjaya lepastu jalan jalan malam je. Hehe betul...hati adik beradik kena jaga...supaya kekal hubungan selamanya...

Shafyqah Azahar said...

bestnya dapat jalan jalan 😍

Shafyqah Azahar said...

bestnya dapat jalan jalan

Bro Ahmad said...

Seronok bila dapat waktu nk jalan jalan ni

ejulz said...

terbaek :)

Nurul Najihah said...

Hihi memang best alhamdulillah...

Nurul Najihah said...

:D

Nurul Najihah said...

Betul....