Friday, 10 August 2018

PERKHIDMATAN VAN SEWA MALAYSIA KL & SELANGOR

Asalamualaikum...

Kalau cakap pasal bas.. korang teringatkan apa? Hehe Najihah teringatkan Geng Bas Sekolah!. Ala...siaran tv di Astro Ceria zaman kecik-kecik dulu...

 

Kepada sesiapa yang ingin melancong area Lembah Klang, Kuala Lumpur, Shah Alam, Klang mahupun Selangor sekalipun tetapi tidak mempunyai kenderaan... PERKHIDMATAN VAN SEWA ini untuk korang! Yesss It's for you!!!

Oh ya ke....

Tapi, boleh percaya ke dengan WWW.BUSBEST.COM?
Eh...kenapa tak boleh percaya pula? Untuk pengetahuan korang, BusBest ini dah beroperasi sejak 2005 lagi! Jadi, sudah 13 tahun mereka beroperasi..WOW! Lepas itu, syarikat ini sudah diiktiraf & mempunyai lesen oleh Tourism Malaysia dan banyak lagi! www.busbest.com

         
Wah...wah...nak pergi melancong!!!

Macam best je... Tetapi apa jenis perkhidmatan van yang diorang sediakan?
Haaa...Jangan terkejut sebab ada 8 perkhidmatan yang ditawarkan...

1) PERKHIDMATAN KORPORAT.
Guna van sewa BusBest sangat mudah untuk mereka yang bekerja korporat yang perlu bergerak dari satu tempat ke satu tempat yang lain bersama-sama. Tak payah fikir banyak nak naik van jenis apa, berapa orang boleh muat dalam satu van. Sebab apa? Sebab mereka akan menyediakan van yang sesuai mengikut keselesaan korang!

2) AIRPORT TRANSFER
Tak tahu perkhidmatan pengangkutan apa yang korang boleh hubungi kalau korang nak ke KLIA1 dan KLIA2. Sudahla barang sangat banyak! Aduh...Jangan pening-pening! Korang boleh hubungi Syarikat Busbest untuk tempah van dan hantar korang di depan pintu utama KLIA1/2! Mudah bukan?


3) PARTY VAN
Mesti ada orang rasa bosan asyik sambut ulang tahun di rumah. Jadi! nak buat kelainan untuk ulang tahun kali ini, korang boleh sewa Party Van! Buat birthday party dalam van??? Wahhhhh bestnya...! Najihah nak sambut ulang tahun di dalam van juga boleh tak...? Huhu...

4) MPV
Alamak! Ada saudara-mara nak datang bercuti tetapi kereta yang ada sekarang hanya cukup-cukup tempat duduknya untuk kami sekeluarga. Ish! Kalau Najihah, Najihah tak nak jadi ikan sardin dalam tin. Jadi apa yang korang boleh buat adalah dengan sewa MPV! Wah...


5) VAN SEKOLAH
Jadi sekarang tidak perlu risau sekiranya tiada siapa yang boleh hantar dan membawa pulang anak-anak korang ke sekolah sekiranya korang adalah full time working parents. Van Sekolah kan ada! 


6) PAKEJ PERLANCONGAN
Yeayyy...nak melancong ke mana ya...Tapi apa-apapun Van BusBest ada menawarkan pakej perlancongan. Korang boleh melancong menggunakan MPV dengan keluarga, kawan-kawan dan orang yang tersayang!

7) PENGANGKUTAN ACARA
8) ROMBONGAN PENGANTIN

Antara tempat yang saya boleh  lawat dengan menaiki van sewa ini...!
  1. Kuala Lumpur
  2. Melaka
  3. Cameron Highlands
  4. Genting Highlands
  5. Desaru
  6. Penang
  7. Ipoh 
  8. Port Dickson
  9. Langkawi 
  10. Kuala Perlis
  11. Kuala Kedah
  12. Mersing
  13. dan banyak lagi!
Apa pendapat masyarakat luar tentang perkhidmatan van sewa ini?

 

Kenapa kena pilih van busbest? Apa kelebihannya?
  1. Kelebihannya...mereka menawarkan harga yang berpatutan selaras dengan perkhidmatan yang ditawarkan! 
  2. Pemandu van korang nanti berusaha untuk membawa korang ke tempat destinasi dengan selamat dan tepat pada masanya,..
  3. Sudah menjadi tugas pemandu Busbest untuk menolong korang memunggah bagasi korang yang berat-berat itu! haa...
  4. Mereka juga akan memberi jaminan yang adil bagi setiap penumpang untuk pengangkutan van termurah...
  5. dan...dan...yang paling digemari kaum wanita yang selalu bersiap lambat! Tiada caj menunggu atau bayaran mengikut meter! yeayyy tepuk sikit!!! hehe...
Ok...Lepastu tentang bayaran harga pula...berpatutan atau tidak?
Untuk harga sikit dan banyak terpulang kepada kapasiti dan penumpang...Semakin banyak kapasiti dan penumpang, maka semakin meningkat harga...TETAPI untuk sewa selama setahun boleh hubungi mereka...

Korang boleh tekan sini untuk mengetahui harga dengan lebih lanjut ---> Harga Van BusBest.com

Yeayyy rasanya saya berminat lah nak sewa van...Macammana nak sewa? Apa yang perlu saya buat?


Wahhh tahniah...korang memang buat keputusan yang betul...First, korang scroll sahaja web itu sehingga bawah sehingga ada tajuk besar "PERTANYAAN". Korang boleh isi dan tunggu reply dari mereka! Mudah bukan?

 www.busbest.com 
Kalau korang ada sebarang pertanyaan, korang boleh terus mesej di bawah laman web. Yang ada arrow warna merah itu...Mereka sedia membantu dan menjawab persoalan korang...
Untuk maklumat lanjut, jangan segan untuk menghubungi mereka dengan: 
  1. CALL 📞 - 016 418 7932
  2. EMAIL 📧 - sales@busbest.com
  3. WEBSITE 🚌 - http://www.busbest.com/

WAKTU OPERASI - 10:00a.m - 6:00p.m (Isnin-Jumaat)
                                                                 - 10:00a.m - 3:00p.m ( Sabtu)
                                                                 -  AHAD & CUTI UMUM TUTUP

Terima kasih baca post ini! Semua gambar yang tertera di atas dari http://www.busbest.com/ Terima kasih...Semoga perlancongan korang lebih lancar dan sempurna dengan menggunakan perkhidmatan Van BusBest.com...
#Paid Review

3 comments:

ejulz said...

good info. mudah sekarang ni.. :)

Nurul Najihah said...

Betul...

vitamin Syaza said...

Good info Najihah! :)