Tuesday, 28 August 2018

Satu Hari Nanti Akan Aku Beli Buku-Buku Ini!

Salah satu kenapa aku nak nak nak sangat ada kedai buku sendiri, aku boleh dapatkan buku yang aku nak dengan mudah sekali. (short-mind lol). Aku tak boleh la duduk diam kalau ada buku yang aku nak tapi tak dapat lagi. Tapi ye la. Slow, slow. Lagipun aku dah tak boleh nak beli buku lagi untuk tahun ini seperti yang aku dah cerita di sini ---> Happy Birthday To Me (2018)  Oh by the way, semalam hari jadi aku. Huhu dah 19 tahun dah Najihah...

Dan di bawah ini adalah buku-buku yang aku nak sangat beli. 

1. Buku dari Indonesia (Penulis: Wirda Mansur dan Gita Savitri Devi)
Antara keempat-empat buku yang aku nak! Aku nak sangat buku Rentang Kisah.
Credit picture HERE

         

2. (Ghost-written/true-written: Zoella Sugg)
Walaupun ada kontrovesi tentang novel yang ditulis Youtuber terkenal Zoella. Apa yang penting bagi aku adalah aku nak baca sambungan Girl Online. Sebab dulu masa sekolah menengah aku ada pernah baca Girl Online 1. So berhenti sampai situ sahaja.Tapi buku ini bukanlah dalam kategori "Nak sangat buku ini sampai beli". Ini hanya sekadar "kalau ada dalam perpustakaan/kawan punya aku pinjam". Credit Picture HERE & HERE & HERE

      

Terima kasih layan blog Najihah hari ini. Have a nice day...

4 comments:

Shafyqah Azahar said...

insyaAllah, semoga dimurahkan rezeki <3

Cuya said...

kambate kudasai jieha san!

saya pun dalam misi menambah buku komik..lol..

buku novel dah melambak cousin saya bagi,so takyah beli dulu...


keep of reading kay!

Chris (X) said...

good luck on having those books :)

ShirVen said...

Insyaalah dapat membeli nya tu nanti. Btw, happy belated bday sis. All the best in life!