Thursday, 2 August 2018

TAK SERABUT KE LETAK BLOGLIST PANJANG-PANJANG DEKAT SIDEBAR?

Image via: Tumblr

Selamat Papema (pagi + petang + malam) semua! Hehehe tup tap tup tap alhamdulillah Najihah tak sangka begitu ramai yang join bloglist Najihah. Best lah juga ada tiba-tiba ada blogger yang tip top berkunjung di blog Najihah yang tidak seberapa ini. Ada juga blogger yang baru Najihah kenal. Yeayyy!. 

Tak serabut ke letak bloglist panjang-panjang dekat sidebar?.

My answer is. Nope. Nope? Why No?!!!

Sebab, Najihah adalah seorang yang suka suka suka suka sangat tengok blog sendiri (hmm? jatuh cinta dengan diri sendiri lol) Hahaha entahla. Tapi apa yang pasti dalam account Instagram Najihah pun, Najihah asyik tengok gambar diri sendiri je. Serius. (love yourself first). Sebab gambar Najihah dalam account Insta semua cantik-cantik (ok, semua boleh ambil baldi dan sedia untuk muntah hijau). Apa-apapun kalau tak percaya nak follow Najihah kalau nak tengok gambar yang dikatakan 'cantik' itu. Instagram + @najihah_amzi. 

Jadi, kadang-kadang Najihah malas nak buka 'reading list' nak baca post baru yang blogger lain update. Jadi, tidak secara langsung bloglist di sidebar yang panjang-panjang itu menjadi satu kemudahan untuk Najihah bila tengah admire blog sendiri hahaha. Pendapat Najihah la...

Ok apa-apapun jangan lupa untuk korang blogwalking di blog ohsem di bawah ini ya! Inilah senarai blogger di dalam bloglist Najihah yang panjang tu hehe. Dan yang belum join segmen Najihah jangan segan silu nak join sebab NAJIHAH DAHAGAKAN POST KORANG!!!... ---> Segmen Bloglist 2018 Nurul Najihah. Najihah tak comment sangat sebab Najihah silent reader...(sambil kuis-kuis kaki muncungkan mulut)


9 comments:

  1. mine is @shfyqhazhr (ig) hehehehe

    ReplyDelete
  2. Setuju. Kena jatuh cinta dengan diri sendiri dulu. Diri kita special kot.

    saya pun suka tengok blog saya berkali kali. Haha

    Tapi saya malas nak buka Instagram kecuali lepas habis post gambar. Saya lebih suka main Fesbuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh sama la kita suka tengok blog sendiri berkali-kali...

      Delete
  3. aida da join :)
    yes,listed!

    ReplyDelete
  4. bloglist ejulz pun panjang.. hehe

    ReplyDelete
  5. Najihah, akak nak jemput Najihah join GA akak kat sini. Kalu sudi, mai la join :)

    ReplyDelete