Friday, 28 September 2018

Korang Dah Tengok 23 Movie ini? Rekomen Sikit Mana Yang Best

So ingat tak Najihah ada cerita tentang Mrs Han. Jadi hari selasa ini kitorang akan tengok movie sambil belajar. Tapi Najihah tak tahu nak pilih movie yang mana. Korang dah tengok 23 movie ini? Yang mana satu best? Kitorang kena undi dan tengok 1movie sahaja.


- 12 strong

- A Quiet Place🐱🐇🌚

- Beauty and the Beast

- Burnt

- Central Intelligence🤭

- Ferdinand

- Game Night🤭

- Jurassic World Fallen Kingdom🥦🦖

- Midnight Sun

- Murder On The Orient Express🤭

- Overboard

- Paddington 2

- Rampage❄

- Ready Player One

- Skyscraper❄🌠🌚🥦

- Sleepless❄

- Solo A Star Wars Story🐱🐇🤭❄

- The Equalizer

- Tomb Raider❄

- Upgrade🐱🐇🤭✨🔥

- Valerian And The City Of A Thousand Planets

- Hotel Transylvania 3🐱🐇🌚🌠🎬🥦💖🥨🌸😍💋💍👅💁🏻‍♀🙇🏻‍♀🐼🐻🙊❤😋☝🏻

- To all the boys ive loved before 🚨💔👺🌚🌠

8 comments:

  1. Rasanya major movie nie kita tak pernah tengok. Kita nak tgk movie "a quiet place" sbb baca sinopsis nya menarik. Hehehe. But dalam byk2 movie ni kita akn pilih Hotel Transylvania 3 sbb cerita kartun kan. Boleh hiburkan hati and hilangkan stress. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm betul juga. hotel transylvania macam best juga :D Thank you!

      Delete
  2. Adoii nak tolong macam mana ya sebab semua senarai tu ada yang tak pernah tengok lagi..MN undi beauty and the beast lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Najihah dah tengok Beautyand the beast. So dah out dalam list ^.^

      Delete
  3. jarang nak layan movie dan movie ni semua tak pernah tengok lagi so tak dapat nak membantu..hihi

    ReplyDelete
  4. tengklh hotel transylvania mesti best.....kartun memang menceriakan..hotel transylvania 1 & 2 best..mesti 3 best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul juga! Ok I've decided to watch Hotel Transylvania

      Delete