Friday, 28 September 2018

Korang Dah Tengok 23 Movie ini? Rekomen Sikit Mana Yang Best

So ingat tak Najihah ada cerita tentang Mrs Han. Jadi hari selasa ini kitorang akan tengok movie sambil belajar. Tapi Najihah tak tahu nak pilih movie yang mana. Korang dah tengok 23 movie ini? Yang mana satu best? Kitorang kena undi dan tengok 1movie sahaja.


- 12 strong

- A Quiet Place๐Ÿฑ๐Ÿ‡๐ŸŒš

- Beauty and the Beast

- Burnt

- Central Intelligence๐Ÿคญ

- Ferdinand

- Game Night๐Ÿคญ

- Jurassic World Fallen Kingdom๐Ÿฅฆ๐Ÿฆ–

- Midnight Sun

- Murder On The Orient Express๐Ÿคญ

- Overboard

- Paddington 2

- Rampage❄

- Ready Player One

- Skyscraper❄๐ŸŒ ๐ŸŒš๐Ÿฅฆ

- Sleepless❄

- Solo A Star Wars Story๐Ÿฑ๐Ÿ‡๐Ÿคญ❄

- The Equalizer

- Tomb Raider❄

- Upgrade๐Ÿฑ๐Ÿ‡๐Ÿคญ✨๐Ÿ”ฅ

- Valerian And The City Of A Thousand Planets

- Hotel Transylvania 3๐Ÿฑ๐Ÿ‡๐ŸŒš๐ŸŒ ๐ŸŽฌ๐Ÿฅฆ๐Ÿ’–๐Ÿฅจ๐ŸŒธ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’๐Ÿ‘…๐Ÿ’๐Ÿป‍♀๐Ÿ™‡๐Ÿป‍♀๐Ÿผ๐Ÿป๐Ÿ™Š❤๐Ÿ˜‹☝๐Ÿป

- To all the boys ive loved before ๐Ÿšจ๐Ÿ’”๐Ÿ‘บ๐ŸŒš๐ŸŒ 

8 comments:

Anis Hayati said...

Rasanya major movie nie kita tak pernah tengok. Kita nak tgk movie "a quiet place" sbb baca sinopsis nya menarik. Hehehe. But dalam byk2 movie ni kita akn pilih Hotel Transylvania 3 sbb cerita kartun kan. Boleh hiburkan hati and hilangkan stress. Hehehe

Nurul Najihah said...

Hmmm betul juga. hotel transylvania macam best juga :D Thank you!

Misy Nelly said...

Adoii nak tolong macam mana ya sebab semua senarai tu ada yang tak pernah tengok lagi..MN undi beauty and the beast lah

Tiara Sapphire said...

jarang nak layan movie dan movie ni semua tak pernah tengok lagi so tak dapat nak membantu..hihi

Nurul Najihah said...

Hehe Najihah dah tengok Beautyand the beast. So dah out dalam list ^.^

Nurul Najihah said...

Hihi its okay...

Cuya said...

tengklh hotel transylvania mesti best.....kartun memang menceriakan..hotel transylvania 1 & 2 best..mesti 3 best

Nurul Najihah said...

Betul juga! Ok I've decided to watch Hotel Transylvania