Thursday, 27 September 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest: Join Session #2 Now!



Bukak gmail tiba-tiba ternampak email Lazada. Alamak lupa nak join sebab sibuk dengan assigment sahaja sejak kebelakangan ini. Tengok tarikh, eh esok la due datenya. Sempat lagi ini. Maka jadilah post ini untuk hari ini hahaha. 😅 Sambil dengar lagu AKB48 Heavy Rotation. Jom mulakan! Kalau korang nak tahu... Lazada buat promosi lagi geng. Dah dapat gaji baru dan ingin beli barang keperluan atau kemahuan boleh cepat-cepat tekan dan selamat bershopping!
Select three of your favourite brands on Lazada and tell us why you love them. 

1) CANON
Kenapa? sebab suka kamera Canon G7x Mark II. Dari dulu dulu dulu lagi suka jenama Canon. Kualiti dia boleh tahan juga. Gambar memang cantik. Tapi mampu cuci mata sahaja dulu. Hahaha. Sekarang bergantung kepada kamera smartphone Iphone 5s. (still ok la kalau nak ambil gambar. Tapi tipsnya kena ada cahaya matahari. baru cantik!)
Lepas itu nak terikut sangat dengan Myungsoo pakai kamera gila besar berat jenama Canon hahaha!

2) APPLE STORE
Selalu juga usha-usha Apple store. Banyak casing yang cantik dan elegant. Selalu tengok harga barang-barang ini dah turun atau belum. 😁

3) LENOVO
Aku punya laptop jenama Lenovo. Nak tak nak aku tak boleh nak larikan mata ini untuk cari aksesori untuk laptop merahku. Huhu. 

Jom usha link di bawah!

4 comments: