Thursday, 6 September 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest: Vouchers For All!

Jangan terkejut jangan terjatuh terduduk kerana... Lazada ada menawarkan diskaun terhebat iaitu 9.9 Festival Sale di sini ---> https://www.lazada.com.my/99-festival/?hybrid=1 (Tekan! tekan! jangan tak tekan!)


Dari dulu dulu dulu lagi masa aku join Lazada Birthday Blogger Contest di sini ---> SINI aku nak sangat kamera Canon G7x Mark ii. Serius. Tapi insyallah bila dah cukup "duit kemahuan" nanti pasti akan aku beli kamera itu. Tapi itulah aku selalu sahaja usha-usha kamera ini kat Lazada (mana tahu...harga dah turun sedikit hehe bolehla Najihah beli) 

1) Canon Powershot G7 X Mark ii


Kalau korang ada follow aku di Instagram = @najihah_amzi. Pasti korang tahu aku suka ambil gambar cantik-cantik ini. Dan itu juga adalah satu sebab kenapa aku nak sangat camera ini. 

2) LED Desk Lamp 


Disebabkan tinggal bilik dengan roommate, kadang-kadang perlu considerate. Kalau nampak member macam nak tidur, dan dia adalah sejenis yang tidur tutup lampu. Kita perlulah faham-fahamlah-tutup lampu. Walaupun korang nak belajar buka lampu, tetapi dengan adanya lampu di atas still korang boleh teruskan belajar. Haaa that's why aku nak lampu ini. Rating pun nampak bagus...

3) Highlighter


For study purpose...

So jangan lupa usha usha barang ya! Korang pula nak barang apa?

6 comments: