Monday, 3 September 2018

Terlepas Media Lunch Invitation.


Asalamualaikum! Baru tadi Najihah buka email nak sambung buat Lazada Shopathon Blogger Contest. Tetapi tibe-tiba nampak Media Launch Invitation: Sunway Velocity Mall Mid-Autumn Reunion. Wahhh Najihah teruja sebab ada juga pihak luar nak jemput Najihah yang marhaen ini. hahaha. Terasa macam blogger berjaya sekejap. Ok sekejap je. 

Jom usha Sunway Velocity Mall! di website: https://www.sunwayvelocitymall.com/

Tapi Najihah terpaksa tolak. TERPAKSA ok TERPAKSA. Sebab hari rabu esok pada 5 September  Najihah ada kelas. Antara kelas dan Media Launch Invitation. Maaf! Najihah pilih kelas. Gomenasai! (maaf dalam bahasa Jepun) Bukan apa, baru sahaja hari ini First Class sem 2. Takkan nak buat hal dah. Nanti-nantila ponteng-ponteng kelas ini. (Ok ok gurau sahaja. Just kidding!) 

It's okay, Najihah sekarang fokus untuk belajar. Belajar. Belajar. Datang universiti untuk belajar bukan main-main. Insyallah akan ada rezeki pasti ada orang jemput lagi. Insyallah. (Jemput tau!) 

By the way, hari ini Najihah dah start kelas untuk Sem 2. Fighting!

8 comments:

Cuya said...

caiyok2 for your study!kambate kudasai!

Safeni Feni said...

Fokus belajar dulu. Kalau ada masa free boleh join. InshaAllah ada rezeki lain menyusul.

CahayaHannan said...

x pe, belum ada rezeki tu. fokus dan stdy smart ok

Misy Nelly said...

yup fokus pada study dulu yang tu tak apa..ada rezeki boleh pergi

Nurul Najihah said...

Thank youuuu

Nurul Najihah said...

Betul insyallah...terima kasih!

Nurul Najihah said...

ok study hard juga!

Nurul Najihah said...

Thank you!