Saturday, 15 September 2018

Update Update Update!

Asalamualaikum. 
  1. Najihah minta maaf kalau post sebelumnya ada unsur negatif. Aku dah delete dah pun. Hahaha Post: Luahan Hati Yang Keliru" Salah satu sebab kenapa aku delete post yang lepas itu sebab aku dah move on. Benda yang negatif tak perlu simpan lama-lama. Masalah kecil sahaja. Buat apa perlu dibesarkan ye dok? 
  2. Tapi apa yang lawaknya Najihah baru terasa yang menjadi perempuan ini  memang cepat emosi. Bahaya kalau ada handphone dan laptop dekat-dekat. Boleh meletop kalau perempuan luah dekat media sosial. Hahaha. 
  3. Walaubagaimanapun, the best thing bila luah dekat blog ini, ia akan membuatkan kita fikir balik, perlu ke post ini. Manfaat tak untuk semua orang? 
  4. Semalam (jumaat/14.9.2018) Najihah sampai rumah dari kolej. (Eh! balik rumah lagi???) Hahaha Najihah nak ambil barang yang tertinggal. Lepas itu nak cari buku-buku yang boleh dijadikan bahan assigment dekat mini library Najihah. Lagipun ramai family nak ziarah rumah hari ini. Dah dapat cuti, kita manfaatkan cuti itu bersama keluarga. Yeayyy.
  5. Untuk first dan second week alhamdulillah dapat catch up lagi. Tetapi banyak sangat assigment dalam satu masa. Ada satu masa Najihah rasa macam lost. Tak tahu nak buat mana satu dulu. Aduh. Insyallah boleh!
  6. Rasa macam nak korbankan tidur buat assigment, nota, dan hafal semua itu je rasa. Hahaha
  7. Have a nice day everyone! Credit Picture: HERE