Tuesday, 1 January 2019

"NEW BLOGLIST IN THE HOUSE" + PEMENANG

Asalamualaikum! Yeay alhamdulillah tamat sudah segmen Najihah. Najihah start buat bloglist selepas asar tadi hinggalah sekarang. Al-maklumlah Najihah lupa mana satu gadget dan terrrrbuat dekat gadget yang salah. 


Betapa gigihnya Najihah tulis nama semua orang dan letak link secara manual. Ya Allah...itulah lupa lagi mana satu gadget bloglist. Tapi apa-apapun usaha berhasil juga akhirnya. 


Tahun ini hanya 25 orang sahaja yang ada dalam bloglist Najihah. Tahniah... lepas ini kita cabut nombor siapa yang menang untuk blognya di review. 

Yeay siap juga akhirnya bloglist. Korang boleh tekan "showmore" untuk tengok blog korang tersenarai atau tidak ya...
Baiklah, sebelum kita tengok siapa pemenangnya... mari kita lihat poll yang Najihah ada buat. 


25 vote dalam 56 hari sahaja.

Nampaknya, ramai yang suka konten makanan dan review book + drama. Najihah saja buat poll nak tengok mana yang korang suka. Tetapi, bagi Najihah, Najihah akan tulis mengikut keselesaan Najihah. Kerana tiada guna menulis konten yang kita kurang gemar bukan? Tapi apa yang pasti tahun ini 'mungkin' Najihah lebihkan menulis untuk konten makanan dan review buku Insyallah. Mungkin ok. Hehehe. Apapun terima kasih kerana ikut syarat syarat yang disyaratkan (eh). Ini dia number list korang mengikut giliran komen di post segmen sebelum ini. 

YOUR LIST NUMBER

1-Miss Mulan
2-Yun Sing
3-Syah Banu
4-Cik Tie
5-Farhanna Jafri
6-Mia Liana
7-Abam Kie
8-Cik Kaella
9-Jamil Hashim
10-Shirven 
11-Nur Izatie
12-Adda Comel
13-Shuhaida Saad
14-Nurin Irsalina
15-Misya (Aimi Syahirah)
16-Cikla Shahril
17-Cik Ash
18-Mamapp
19-Intan Saffyna 
20-Tiara Sapphire
21-Shikin Razali
22-Yeaslmn
23-Sayidah Napisah
24-Nadia Hakimah
25-Ejulz


Baiklah jom! kita berpindah pada pemilihan 2 pemeneng untuk blognya direview. Pengumuman, Najihah tukar Google Generator kepada Random.org tau. Lebih senang nampak gayanya hehe. Ok jom tengok Random.org 

Uish..korang tak sabar nak tahu siapa pemenang? Tunggu yaaa

TAHNIAH KEPADA EJULZ

dan

DAN ABAM KIE 

Pada mulanya Najihah terkejut dua-dua pemenang lelaki. Insyallah Najihah akan review blog tuan-tuan selepas Najihah habis final. Terima kasih kepada semua orang yang join. Korang tak rugi apa-apa sebab still dimasukkan dalam bloglist. Insyallah. 

HAPPY 2019 and HAVE A NICE DAY EVERYONE!
(yess siap juga akhirnya....yeah!)

9 comments:

Shikin Razali said...

Tahniah kepada Ejulz dan Abam Kie.. =) Dan tahniah kepada semua, Selamat Tahun Baru 2019..

JAMIL HASHIM said...

tahniah...
#jmbelog

Warisan Petani said...

Tahniah semua yang terpilih
Selamat tahun baru 2019

ShirVen said...

Tahniah tuk semua dan selamat tahun baru 2019

Abam Kie said...

Alhamdulillah. Nasib menyebelahi abam kie n ejulz kali ni. Tak sabar nk tunggu blog diulas. Apa2 pun selamat menduduki final exam kpd jihah! Good luck!

yeaslmn said...

Terima kasih Najihah! Selamat tahun baru :)

Siti Yang Menaip said...

tahniah semua =D

Shuhaida Saad said...

tahniah kepada pemenang. dan tahniah kepada semua peserta. hai! saya no 13. jom ke blog i. hehehe

www.shuhaidasaad.com

Cik Ash said...

tahniah kepada pemenang alhamdulilah tersenarai dalam bloglisr gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...