Tuesday, 1 January 2019

Pizza Tahun Baru Bersama Roommate

Asalamualaikum. 

Belive or not. Najihah baru sahaja azam untuk tingkatkan post tentang makanan (sebab korang dengan makanan tak boleh berpisah kan...). Tiba-tiba roommate, Tashah ajak beli Domino. Hahaha apa lagi, order la.



Najihah order online. Nasib baik Domino boleh hantar sampai kolej. Hehe. Najihah dan Tashah beli pizza regular biasa sahaja. Sekadar nak meraikan tahun baru, 2 semester bersama, dan tinggal 2 final lagi. Huhu doakan kami tau. 

Satu pizza Aloha Chicken dan satu lagi pizza tuna. Semoga tahun 2019 ini lebih baik daripada tahun sebelumnya. Dan semoga semua perkara yang kita buat pada tahun ini dan tahun seterusnya semuanya kerana Allah. Kerana perbuatan tanpa redha Allah hanyalah sia-sia. 

Ujong Permatang, 7:14p.m

Gambar diatas gambar yang Najihah tangkap maghrib tadi. Gambar itu cantik tetapi menakutkan. Semoga kita semua dilindungi Allah selalu. 

5 comments:

Anis Hayati said...

wah sedapnya! Kita kalau mkn dominos mmg selalu order aloha chicken. sangat sedap:)

yeaslmn said...

Dominos tahun baru ya hehe

Siti Yang Menaip said...

hihihi dapnye nampak. ada jugak yang order delivery ni
eeh ehh no no this year nye azam fast food 1x je sebulan. hehe kena sabar jap..

Abam Kie said...

Sedap tu nampaknya pizza kat domino. Kat kelate ni cuma ada d Kota Bharu. Terpaksalah memandu dlm sejam gak nak ke sana.

Jom join GA abam kie plak. Tq..

Cik Tie said...

Wahhh nampak macam sedap la pula..nanti nak beli juga la esok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...