Friday, 1 February 2019

Fav Momento Return of Superman Ep 261

Part yang pertama yang paling paling paling aku suka bila Sungjae tolong Sian tolak Sua. Najihah memang kagum dengan perbuatan yang dibuat sungjae (tolong Sian). Pssst, walaupun Sian tak tolong Sungjae pada mulanya [No hate ok] Tapi itulah, Sungjae dari kecil lagi ada sifat balas kasihan yang tinggi. Comel dan bagus Sungjae ini... harap-harap dia kekal lama sikit dekat Return of Superman. 

Part yang kedua apabila Sian cuba tahan air mata dan tidak menangis. That's the spirit boy! Boleh sahaja Sian nak menangis tetapi budak-budak itu dah berjanji tak mau nangis. Sian ini ada spirit macam ayah dia. Competative. Tak mudah menyerah kalah. Sebab itu bila dia kalah dengan Sungjae dia down dan terasa nak nangis. So cute... It's okay Sian... You can do it! Lepas itu terharu dekat ayah Sungjae, Jiyong yang cuba comfort Sian. 

Bila Sian mula menangis, kakak-kakak Sian, Sua dan Seola peluk Sian. Dan Sungjae join sekali peluk Sian. Moment ketiga yang Najihah suka! Everyone love you Sian... Alolololo

Paling lawak bila Sungjae tipu Donggook nak ajak Sian pergi tandas. Padahal nak melencong tempat lain. Sungjae...Sungjae... Ya, tak elok Sungjae tipu tapi demi nak comfort Sian, Sungjae sanggup buat macam itu. Lagi-lagi bila Sungjae kata "If you cry, it makes me feel bad" Nampak tak betapa tingginya balas kasihan dia dekat Sian. Tabik!

Terima kasih baca!

1 comment:

  1. kita dah tengok episod nie. serius kelakar tengok sian dan sungjae but tabik spring dengan dorang :)

    ReplyDelete