Thursday, 7 February 2019

Review Blog Ejulz (http://ejulz.blogspot.com)

Asalamualaikum.

Blogger yang Najihah nak review ini, sangat sangat peramah orangnya. Banyak post dikomen blogger ini. Mesti ramai juga tahu siapa gelaran blogger ini... iaitu Ejulz! *bunyi tepukan sikit* 


  1. First Najihah nak minta maaf kerana lambat sangat review blog Ejulz. 
  2. Tak tahu kenapa, tetapi bila Najihah selalu tengok header Ejulz, terasa macam wow... [tak boleh describe perasaan itu] Semoga Ejulz dan keluarga Ejulz bahagia di dunia dan diakhirat. Dilimpahi rahmat yang banyak dan berjaya di setiap perkara yang dilakukan...
  3. Dalam blog Ejulz, ada tapak sewa iklan. Jadi kepada sesiapa yang menjual produk-produk dari makanan hingga pakaian boleh sewa dekat blog Ejulz. 
  4. Latest post pada 7 February 2019 dengan bertajuk "Apakah ini?". So kalau korang curious apakah itu boleh usha-usha blog Ejulz tau! http://ejulz.blogspot.com/
  5. Kalau ada nak bekerjasama dengan Ejulz boleh email Ejulz di ( asrul_harian@hotmail.com )
  6. Banyak sangat Ejulz share tentang isu semasa, iklan, info ilmiah dan sebagainya. Korang boleh tekan di labels gadget sebelah kanan blog. Senang sahaja! Jangan lupa baca juga ya!
  7. Follower Ejulz sangat ramai iaitu 2061 orang. Semoga mereka yang follow ini terus support Ejulz dalam menulis. 
  8. Post pertama ejulz adalah pada tahun 2010 (18 November 2010) dengan bertajuk My First Word. Waaah lama betul Ejulz ini menulis. Teruskan berkarya!
  9. Terima kasih kerana selalu singgah blog Najihah walaupun tak aktif sangat. Terima kasih juga join segmen bloglist Najihah yang tidak seberapa. 
Terima kasih baca! Jangan lupa selalulah berkunjung ke blog Ejulz, Abam Kie dan Najihah! 

2 comments:

  1. Ejulz memang suka blogwalking dengan blogger..

    ReplyDelete
  2. Tq najihah. Terharu pulak baca ni 😊

    ReplyDelete