ABOUT ME

Asalamualaikum.
Kalau nak biodata yang cliche, aku mulakan dengan nama aku. Nama aku Nurul Najihah dan aku memang obses dengan nama aku sendiri. Sekarang aku berada di alam peringkat remaja yang baru nak up. Mengambil jurusan Islamic Banking dan sedang struggle untuk membina empayar sendiri sebelum berumur 21 tahun. Aku nak ada empayar sendiri hasil daripada effect idola aku iaitu Muhammad Al-Fateh yang menakluki kota kostantinople pada usia yang muda. Nasihat aku kepada kau, pilihlah idola yang baik.

Dalam blog aku, aku curahkan segala idea (yang baru nak up) atau cerita yang aku ingin sampaikan. Bagi aku, blog adalah tempat yang sesuai untuk mendapatkan lebih banyak pengalaman dari orang lain. Aku juga menyertai pelbagai segmen dan contest daripada Lazada. alhamdulillah sudah 2 kali dapat voucher.

Semuanya melalui rezeki. Jadi, korang masuk sahaja apa-apa segmen or contest kerana first, kalau korang menang, korang dapat hadiah dan pengalaman. Second, kalau korang tak berjaya, korang dapat pengalaman dan pengajaran.

Lazada Birthday Blogger Contest
Lazada Malaysia Big Baby Fair
Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest : Rayaku di kampung halaman
Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest : Resepi Nasi Goreng Planta

Apa-apapun jangan putus asa guys!. Mungkin sampai sini dahulu tentang diri aku. InsyAllah aku akan update semula. Bye-bye. 
No comments:

Post a Comment